Puteriku_Aleesha

By: Puteriku Aleesha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Sep-2010 04:19 Email | Share | | Bookmark
ramdhan yg mulia...

4 bulan
5 bulan..
jln2
View all 6 photos...
Pejam celik dah lama nye mama tak bercerita dlm nie,...bulan puasa pun dah nak habis..lagi seminggu je nak raya. Tahun nie bulan puasa yg bermakna buat mama coz mama berada disamping abah & Aleesha..dah dua bulan Leesha bersama mama & abah menjalani kehidupan di bandar metropolitan nie..syukur anak mama dpt menyesuaikan diri dgn keadaan..dgn pengasuh..cuma kehidupan sekarang belum stabil..byk lagi yg mama & abah kena perbetulkan utk kesenangan anak mama nanti...
Anak mama sekarang da pandai bergerak sana sini...habis semua benda anak mama nak ambik...abg Danial & k Husna pun kalah dgn anak mama...abg Danial pun kena buli ngan anak mama..hehe ..sian abg Danial... seminggu nie mama sunyi sgt coz Aleesha da blk kg...rinnndu sgt mama pada Aleesha...mama leh peluk bantal Aleesha jer..huhu. ...Leesha tunggu mama blk kg yer...nasib abah dpt cuti raya tahun nie so bergumbiralah mama..
Baju raya anak mama yg paling byk tahun nie...paklong pun bagi...tokwan pun bagi...raya sakan anak mama kan....k lah,..nanti mama coretkan lagi ceritera tuk masa akan datang........sayang anak mama selalu.....


Wednesday, 5-May-2010 13:10 Email | Share | | Bookmark
sayangku Aleesha

 
 
 
View all 6 photos...
fuh...da berabuk fotopages mama nie...lama da tak singgah...anyway..kehidupan cam biasa..tiap mgu balik tgk leesha...jiwa mama dah takde kat kl nie...sentiasa bersama anak mama...mlm2 cam nie sunyi tanpa leesha...takde gelak tawa leesha...takde tangisan nak susu leesha..mama rindu.....leesha da start nak meniarap...mama happy tgk leesha membesar dgn sihat...cuma mama terkilan tak dpt tgk perkembangan leesha hari2...mama tak dpt layan manja leesha tiap mlm...mama sedih tapi mama terpaksa lalui semua nie......apapun mama harap kita akan dpt bersama suatu hari nanti.....i love u sayang anak mama.......


Monday, 12-Apr-2010 02:53 Email | Share | | Bookmark
serba salah.....

 
 
 
View all 6 photos...
erm...sekarang mama dah sibuk keje luar, jadi tak sempat nak update blog nie..anyway, kehidupan cam biasa...tiap minggu mama balik tgk leesha...penat badan mama tak kisah da janji mama dpt jumpa leesha..badan mama sekarang cepat letih, takde selera nak makan pun...lagi kurus la mama pas nie...mama mesti fikir mcmmana cara mama nak bwk anak mama dok sama ngan mama...tak sanggup la mama nak tinggal leesha lama2 camnie....lagipun mama penat sgt ulang alik,..main jalan...ya Allah permudahkan segala urusanku....


Monday, 29-Mar-2010 02:34 Email | Share | | Bookmark
Ya Allah tabahkan hatiku...

Ari nie mama tak lalu mkn...syik teringat kat Isha jer...mcmmana mama nak keje taktau la...Ya Allah,...mama sunyi sgt sgt...kat off yg riuh nie pun mama rasa sunyi taktaulah cmner balik umah nanti....yg mama boleh tgk buaian Isha yg tinggal & peluk bantal Isha..ahhh...tak terungkap kata2 lagi...


Sunday, 28-Mar-2010 02:29 Email | Share | | Bookmark
sedih sgt sgt

Ari nie mama da kena balik KL..sedih sgt nak tinggal anak mama...tapi mama kuatkan hati...tapi Allah jer yg tahu hati & perasaan mama...nie lah first time mama kena berpisah ngan anak mama. Mama harap anak mama tak susahkan TokWan & Opah..jgn nangis2...jgn wat mama susah hati...mama balik nak keje utk Aleesha juga...doakan mama dpt tukar cpt2 k...nanti kita boleh duduk sama2...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net